2006-03-07

 

Mere augh!

Nu skal jeg virkelig tage mig sammen. Jeg har snart været kandidat i to uger, og har kun én gang i den tid fået skrevet noget herinde - det er gonnåk tarveligt af mig. Nu mangler jeg så bare at finde på et eller andet at skrive.

Lad mig se ... er der sket noget i mit liv på det sidste? Ikke noget sindsoprivende spændende, desværre, men det er jo trods alt en blog, så jeg behøver vistnok ikke rigtig at have noget at skrive om for at skrive, så here goes:

Jeg er nu tiltrådt som forskningsassistent. Det minder enormt meget om ikke at være forskningsassistent, bare med flere penge. Og jeg har fri adgang til at tage alle de røde kuglepenne og linealer jeg vil! Og et kontor med et meget stort whiteboard og alt muligt.

Rent arbejdsmæssigt har jeg fortsat undervisning i distributionsteori, samtidig med at jeg skriver på en artikel og (sammen med et par ph.d.-studerende) forsøger at arrangere en fest for (ældre) studerende og ansatte. Sidstnævnte (altså festen, ikke de ansatte) er muligvis ved at udvikle sig til en mindre diplomatisk krise.

Historien er kort og godt den at vi fik påbud om kun direkte at invitere studerende på 2. år og opefter (men ikke på nogen måde afvise 1. års-studerende), idet man af en eller anden grund altid har gjort sådan (hvilket ikke er helt rigtigt - dengang jeg var ung lå grænsen ved 3. år, men ikke desto mindre var det den begrundelse vi fik). Det påbud valgte vi pligtskyldigt at følge, og det er åbenbart faldet nogen så meget for brystet at de truer med boykot af festen. Vi håber lidt det osse udvikler sig til afbrænding af flag og/eller billeder af afdelingslederen.

Hvad demonstranterne (ok, der har ikke været demonstrationer, men osv.) selvfølgelig overser i alt dette er at det sådan set ikke er i arrangørernes interesse at festen bliver en succes. Det er en sur tjans at skulle stå for et sådant arrangement, og hvis vi af en eller anden grund skulle aflyse, ville det forhåbentlig blot betyde at ingen nogensinde ville turde sætte os til at lave noget sådant igen.

Comments:
Det må være den ultimative udfordring til fest-afholdere: At arrangere en fest, der er så dårlig og hvor der har været så meget ballade op til, at ingen, *INGEN* tør lade en arrangere en fest til.

Det er jo en kendt sag, at hvis man vil være med i fest-rotationen og altså blive inviteret til fester, så skal man af og til selv stå for en fest.

Men forestil jer denne tænkte samtale mellem Stefan Holm og Poul Tilfældigpersoninærhedenafstefan:

S: Ho-hum. Længe siden jeg har været til fest. Jeg må hellere arrangere en fest nu, så jeg ikke glemmer hvordan man fester.

P: Hvornår skulle det være?

S: Årh, hvad med næste lørdag?

P: Derertilfældigvisliiiiiiiige en fest, som jeg har arrangeret på næste lørdag og jeg har bare ikke sendt invitationer ud endnu, men de kommer i morgen og jeg håber VIRkelig, at du kommer.

S: OK. Så holder jeg bare min fest om to uger.

P: Sjovtduligesigerdet, for jeg har hørt, at Tom Andentilfældigperson holder fest om to uger. ER DET IKKE RIGTIGT, TOM?

T: HVa?

P: At du holder fest om to uger...

T: Næh, det havde jeg da ikke lige t...

P: Såstefanskalikkeholdefestderforhanskalmedtildin

T: Stefan? Jo. Jo. Fest. Stor fest. To uger.
 
Det har tilsyneladende udviklet sig til billeder af afdelingslederen, se selv.
 
Et billede af afdelingslederen?

Du ved formodentlig, at dette betyder krig?
 
HA! De har nu grebet til endnu hårdere midler end billeder af afdelingslederen: de har fået 60 mennesker til at købe billetter. De tvinger jer altså til at holde en kæmpe fest. Gad vide om det greb er i strid med Geneve-konventionen.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?