2006-07-06

 

Hovsa

Nu glemte jeg så at opdatere i en måned. Det virker ikke videre holdbart i længden - hvilket vil sige at jeg har to muligheder; enten dropper jeg helt at opdatere min blog, eller osse må jeg begynde at give mig selv markant fastere rammer for opdateringer.

Den første mulighed er naturligvis aldeles uacceptabel, så derfor må det blive den anden. Præcis hvilke rammer jeg vil vælge, bør jeg muligvis overveje nærmere, men mit umiddelbare bud på noget fornuftigt er at jeg vil sørge for at opdatere herinde hver mandag og torsdag - hvad enten jeg har noget fornuftigt at skrive eller ej (mangel på fornuft har alligevel aldrig været en forhindring for mig).

Formatet har både fordele og ulemper. Faste opdateringsdage betyder at her rent faktisk kommer til at ske noget, men betyder til gengæld osse at det der sker ikke behøver være videre interessant. Jeg kan selvfølgelig bare opdigte ting hvis det bliver for kedeligt. Vi får se.

Da det er torsdag i dag, vil næste opdatering altså komme på mandag. Bortset fra at den så nok ikke gør alligevel, idet jeg fra mandag rejser væk en uges tid, og ikke ved hvor meget internetadgang jeg kan forventes at få. Til gengæld burde jeg den efterfølgende mandag rent faktisk have noget at skrive om.

Comments:
Hurra! Nye opdates! Stefan starter en sommerfeuilleton(?)!

Det eneste skidte er, at dette lidt får mig til at føle, at jeg burde gøre det samme. Tror ikke, jeg har haft noget at skrive siden min reportage fra Harald Blåtands kroning...
 
Jeg håber du nyder din ferie.
 
De, min gode herre, er en forbandet løgner.
 
Nu skrev jeg jo faktisk at jeg ville være væk og uden internet osv. den første uge under denne nye orden. Dermed er jeg ikke i denne forbindelse at kende som løgner. Forbandet kan jeg til gengæld ikke udelukke.
 
Det var et kontekstuafhængigt prædikat.
 
Det er mandag. Hvor er opdateringen?
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?