2007-01-25

 

Heroes

I min lille serie om serier er jeg nu nået til Heroes. Serien er endnu i sin første sæson, men står som noget af det absolut mest spændende og interessante derude.

Kort og godt handler den om en række mennesker der opdager at de er i gang med at udvikle superkræfter, og hvordan dette påvirker deres liv. Meget naturligt flettes de fleste historier sammen, og der lægges i høj grad op til at der skal ske et eller andet stort. Hvis nogen synes det lyder lidt som The 4400, er der naturligvis ikke helt uden grund, men der er bestemt forskelle.

Hvor The 4400 i høj grad handler om hvordan samfundet reagerer på en helt ny klasse af mennesker (de to hovedpersoner har ikke selv nogen superkræfter), handler Heroes i langt højere grad om de påvirkede mennesker (bl.a. fordi samfundet som helhed ikke rigtig kender til dem). Dertil synes personerne at fungere bedre i Heroes, og der er en langt større fornemmelse af noget episk.

Blandt de mere markante personer har vi en tidsrejsende japaner, en nærmest omnipotent seriemorder, en flyvende politiker, en stripper der af og til bliver psykopat og får superkræfter og ikke mindst en uforgængelig cheerleader.

Alt i alt noget af det mest seværdige, og ikke mindst lovende, derude for tiden.

Comments:
Var politikeren monstro fagrådsformand?
 
Jeg - jeg mener en ven, der ikke skriver speciale lige nu - læser superheltetegneserier for tiden. Pænt cool: En superskurk med den evne, at hun har alle superevner, du ikke har tænkt på endnu

Bare lige mine 25 øre...
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?