2007-01-18

 

Tek Jansen

Her i denne tid hvor jeg som arbejdsløs bums ikke rigtig oplever noget interessant jeg kan beskrive herinde, er jeg blevet foreslået at udfylde tomrummet med anmeldelser af nogen af de alt for mange tv-serier jeg følger. Og da jeg ikke selv har fundet på noget bedre, bliver det sådan.

Jeg vil starte blidt med Stephen Colbert Presents: Stephen Colbert's Alpha Squad 7: The New Tek Jansen Adventures. For dem der ikke kender Stephen Colbert, er der kun én ting at sige - kend ham! Nu!

Colbert er vært på The Colbert Report (begge finale t'er er stumme), der er en mestendels meget gennemført parodi på højreorienterede amerikanske tv-pundits som fx Bill O'Reilly, men med visse quirks. Bl.a. er Colbert (altså den fiktive) en entusiastisk science fiction-forfatter der har begået det litterære hovedværk Stephen Colbert's Alpha Squad 7: Lady Nocturne: A Tek Jansen Adventure - på mystisk vis er der endnu ingen der har villet udgive den.

Hér er det så heldigt at Colbert har sit eget tv-show, hvortil han har fået produceret en række små film om rum-helten Tek Jansen. Deres opbygning er meget ens - Tek Jansen (der i øvrigt tydeligvis skal ligne Stephen Colbert - bare som rum-helt) overkommer en eller anden forhindring og scorer en rum-babe der bemærker at han tydeligvis har haft hundredevis af kærester, og afsnittet slutter med en absurd cliffhanger (som selvfølgelig er glemt i næste afsnit). Enormt morsomt og hurtigt overstået.

Comments:
Ja, Stephen Colbert Presents: Stephen Colbert's Alpha Squad 7: The New Tek Jansen Adventures er en ofte meget overset serie, og jeg er glad for at se at du forsøger at udbrede kendskabet til denne.

Men hvordan kan du kalde de indtil videre viste cliffhangers for absurde? For hardcore fans giver det fin mening... ;)
 
Nu er det jo langt fra alle mine læsere der er Stephen Colberts danske ven. Jeg tror faktisk det er under halvdelen.
 
Send en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?