2007-04-29
BAconkage
Af forskellige årsager blev jeg i torsdags nødt til at bage en BAcon-chokolade-kage. Da jeg ikke som sådan havde prøvet det før, og da internettet ikke direkte vrimler med opskrifter på fænomenet (overraskende nok nævnes det flere gange, men hver gang uden opskrift), måtte jeg selv digte lidt.
Løsningen blev en chokoladesandkage (lige dele mel, rørsukker, æg, smør, smeltet chokolade (85 % cacao fra Valrhona)) tilsat hakkede nødder (macadamia og cashew) samt vigtigst sukkerstegt BAcon.
Resultatet var overraskende velsmagende og i det hele taget en stor succes.
Løsningen blev en chokoladesandkage (lige dele mel, rørsukker, æg, smør, smeltet chokolade (85 % cacao fra Valrhona)) tilsat hakkede nødder (macadamia og cashew) samt vigtigst sukkerstegt BAcon.
Resultatet var overraskende velsmagende og i det hele taget en stor succes.
Comments:
<< Home
Jeg tror faktisk at en smule chili også vil gøre underværker sammen med chokolade og bacon... lad være med at spørge mig hvorfor...
Man smelter noget sukker (meget gerne rør-) på en pande, kommer baconen i og steger indtil det er sprødt. Man kan i princippet bruge alle slags bacon - jeg brugte noget i tern, men jeg kunne forestille mig at strimler kunne bruges med en vis succes.
Send en kommentar
<< Home